starten als zzp'er in de techniek E&I welk uurtarief?

  • Teun

    beste,

    ik zit eraan te denken om voor mezelf te beginnen als zzp'er in de E&I branch maar ik heb geen idee wat voor uurtarief normaal is, dit kan ik ook verder nergens vinden.

    het idee is om via een detacheringsbureau mezelf te verhuren aan bijvoorbeeld een shell, of een waterschapbedrijf voor minimaal 6 maanden.

    nu heb ik zelf de volgende papieren: mbo 4 elektrotechniek, iv/wv hs/ls, persucht drager, ehbo,bhv, brandmeld beheerder, algemene plc techniek, inregelen van radar ultrasoon en druk metingen. en willicht vergeet ik nog wel een paar wat mindere cursusen.

    ik ben zelf 30 jaar maar ik zou op dit moment niet weten aan wat voor uurtarief ik moet denken, ik hoor verhalen van 45 tot 90 euro voor een technisch persoon.

    ik hoop dat jullie mij de goede richting kunnen wijzen wat betreft het uurloon voor een zzp'er als E&I technicus

    gr Teun

  • Daan

    Hallo Teun, 

    Zelf ben ik erg benieuwd wat je uiteindelijk heb gevraagd per uur. 

    Ook ben ik benieuwd of je snel aan klussen bent gekomen.

    Met vriendelijk groet,

    Daan

  • Arsen

    Wenn Sie daran interessiert sind, über das Ergebnis im Internet zu lernen, dann würde ich Ihnen raten, zu versuchen, Ihre Aufmerksamkeit auf diese Seite https://online-vulkan-vegas.de/ zu zahlen , da hier habe ich immer Probleme mit Geld zu lösen, denn dieses Casino ist die ehrlichste und zuverlässigste